天力网- 最值得信赖的安全下载站!

当前位置:首页 > 娱乐 > Enjoj

Enjoj

Enjoj

标签: 娱乐 美食佳饮

分类:娱乐

评分:0.00

时间:2024-02-12

授权:免费

语言:"NL", "EN"

厂商:KwS Touch

无广告 安全 小编亲测

本地下载

4381

应用简介

ENJOJ

Eén app die alle apps samenvoegt

Staat jouw telefoon ook vol losse apps van verschillende bedrijven, diensten en plaatsen? Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? En zit je eigenlijk niet te wachten op wéér een nieuwe app voor je telefoon? Dan gaan wij je verrassen. Door het gebruik van Enjoj kan je een groot deel van je huidige apps wissen en ver-vangen door één, ja je leest het goed: één, andere app. Te mooi om waar te zijn? Wij denken van niet.

Enjoj is een app die de apps van andere organisaties samenvoegt. Op deze manier bieden we je de meest uiteenlopende nuttige informatie. Dat komt omdat al meer dan 12.000 gemeenten, organisaties en/of bedrijven zich hebben verbonden aan Enjoj. En dat aantal groeit nog iedere dag. Daarmee wordt de app steeds completer. Vermenigvuldigen door te delen, noemen wij dat. Waarmee jij nóg sneller en overzichtelijker alle informatie vindt die je wil.

Op de hoogte blijven van lokaal nieuws, evenementen of van aan dingen van plaatselijke bedrijven? Sparen of online aankopen doen bij de favoriete winkel In jouw buurt? Online eten bestellen? Een afspraak maken met de hovenier? Je vindt het op Enjoj: de totale app met hart voor de lokale economie.

版本更新内容:Viewfiks

展开更多

下载地址

应用介绍
下载地址
相关文章
网友评论
返回顶部